Manipulari esuate

    Campaniile electorale nu s-au incheiat niciodata: antena 3 este dovada clara a acestui lucru. Moderatoarele antenei 3  - zici ca sta cineva cu pistolul la spatele lor! - tipa , urla, li se umfla venele , li se impleticeste limba, domnule, ti se zbarleste pielea pe tine cand le auzi! Eu nu am sa inteleg niciodata, de ce PDL-istii continua sa vina la emisiunile lor. Si chiar am ajuns sa-i admir- culmea!- pe bietii PDL-isti pentru rezistenta lor la jignirile, tipetele "doamnelor " moderatoare ale antenei! Stiti ca intr-o ora de emisiune, numele Boc si Basescu este pronuntat de cel putin 69 de ori, la antena 3?
  Cei de la antene au parca o " sarcina de partid " trasata, respira si expira prin PDL, au o obsesie, fobie ,trauma psihica, oricum emisiunile continue , pe aceasi tema , sunt deja agasante! Ce e mult, strica!Dar ei nu stiu.
O stire la antena 3 suna cam asa: ploua! De ce? Pentru ca Boc nu e capabil sa faca soare! Si pentru ca Bassescu a tras niste sfori si soarele si-a ascuns fata in nori! Sau : vamesii au fost prinsi furand! De ce ? Pentru ca Basescu i-a prins chiar atunci ! Sau: catralioane de profesori au iesit in fata parlamentului pentru a-si striga nevoile: sa ne platesca statul - adica noi ceilalti prosti!- inca pe atat de cat avem ,ca sa-i invatam pe copii vostri, acelasi nimic ca pana acum!
 Hai , sa fim seriosi, lectii de politica incearca antena 3 sa ne dea de vreo doi ani, dar ei nu inteleg , ca nimeni nu ii ia in seama? Cu toata zbaterea lor de a scoate oamenii in strada, nu au reusit niciodata, iar fiecare esec i-a indarjit si mai mult!  Disperarea lor a avut ca rezultat doar un fasait urat mirositor!
  Basescu si Boc au administrat pana acum acesta tara, exact ca pe o familie si intr-o familie cand nu mai sunt bani , in primul rand se reduc cheltuielile! Ca niciunui membru al familiei nu ii convine, e de la sine inteles, dar altfel nu se poate, pentru ca unul singur, nu poate munci pentru toti puturosii care trag mita de coada! Stiti povestea lenesului ? Muieti-s posmagii? Cam asa sunt bugetarii nostrii! In occident sunt platiti cu mii de euro, spun cei plecati! Intrebati orice roman plecat, care castiga 1000 sau 2000 euro pe luna cat munceste pentru banii astia, intrebati-i cate ore lucreaza,intrebati-i cate joburi au pentru banii astia! Hai fratilor, lasati-o incolo ,ca toti avem prieteni, rude plecate , acolo nu mai fac nazuri , nu mai pun nici o conditie, nu cer bani pentru fiecare minut stat peste program -  pentru ca nu au program!  - , nu au sarbatori, nu au prime , nu au zeci de mii de salarii pe an, nu au decat optiunea de a munci pe branci, pentru banii pe care-i primesc.
 Fratilor romani de ce in tara voastra nu faceti la fel? ...
 De ce in Romania facem totul anapoda? Parca suntem parveniti in aceasta tara, parca nu este tara noastra, sau asa ne place noua, sa ne vaitam ca este bine, ca este rau! Dar binele noi il facem, ca si raul , de altfel!
 PDL-isti, PSD-isti, PNL-isti , toti sunt o apa si-un pamant! Daca nu vom merge la vot , o vom face pentru ca nu merita niciunul votul nostru, pentru ca liderii lor de nimic, sunt nonlideri pentru noi. Pentru ca zbaterea lor pentru acapararea finantelor acestei tari ,este ceea ce s-a inteles din campaniile lor electorale si din guvernarile lor ulerioare.
  Viata noastra este asa cum ne-o facem noi , fiecare actiune a noastra prezenta , are repercursiuni asupra viitorului.
   Adica,  ne furam caciula acum, maine vom avea capul gol!!!....

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Betivul de rand

Recunosc ca sunt betiv!

Pauza de pranz