Imunizati-va impotriva hotiei

     Se striga de unii, salivand dupa inca o sursa de castig nemuncita, ca Romania isi inchide spitalele, ca-si lasa cetatenii fara urma de asistenta medicala, ca guvernul numai are scrupule. Eu intreb, cine nu mai are scrupule si disperati isi mobilizeaza toti membrii de partid sa iasa in strada si sa joace rolul cetateanului jignit in sanatatea lui?!!... Cine simte ca i se "fura'' inca o sursa de a manca banii nostri ai tuturor, fara sa dea cuiva socoteala?!!... Ce spitale , domnule? Aceste unitati medicale, la noi inca mai au aceasta titulatura, ar fi trebuit demult inchise, ele numai sunt decat alte metode prin care se storc bani de la stat, justificand cu cateva facturi , cheltuieli aberant de astronomice.
  Cum am stiut sa privatizam toata industria romaneasca fara sa dam socoteala nimanui, de ce ne agitam acum pentru inchiderea unor foste spitale ? Mai ales ca ar putea fi date in concesiune unor firme particulare, care le-ar putea transforma in unitati medicale adevarate. Bineinteles, ve-ti spune , da , dar va trebui sa platim!
  Cati bani cheltuiti intr-un spital de stat intr-o saptamana ? Ei, acei bani vor fi  platiti pe baza de chitanta si ve-ti beneficia de servicii medicale de calitate!
  Oricat ar incerca sa ne convinga de bunele lor intentii, partidele care nu sunt la guvernare, nu reusesc sa mai pacaleasca poporul roman, care ramane impasibil la criticile continue si fara urma de sustinere , pe care le lanseaza zilnic, la adresa masurilor logice luate de guvern. Nu ca astia sunt mari si tari, dar ne-am dat cu totii seama ca daca nu sunt bani , nu mai putem cheltui in nestire, fara masura, nu mai putem permite sa fim furati. Cam asta intelegem ca face acum guvernul, inchide toate gurile , canalele prin care se fura fara urma de bun simt!
  Va dati seama ce ar fi facut PSD-istii, PNL-istii, daca ar fi fost ei, in perioada asta la guvernare!
 Ptiu drace, scuipa in san , frate!...
 Hai sa ne gandim, in fiecare comuna exista cabinete medicale. De cate ori vine medicul la cabinetul satesc? Stiti ca este platit sa trateze oamenii din localitatea respectiva? Stiti ca medicii arondati comunelor, satelor, nu dau pe la cabinete cu saptamanile? Pai da, ca intr-un fel esti platit ca medic de familie si in alt fel ca medic specialist intr-un spital? Si atunci ce  ne mai intrebam , de unde vine si revolta celor cativa medici, care lucrau in aceste spitale! Noi le propunem acestor domni doctori, atat de " ingrijorati de soarta oamenilor ", sa vina ca medici  in comunele si oraselele respective, sa-si deschida cabinete particulare, de specialitate si sa ne demonstreze astfel ca ingrijorarea lor este reala!
  Daca sustineti ca  era necesar un spital, va dati seama ca un doctor ar avea o clientela afluenta la cabinetul dumnealui si domnul doctor ar face un profit frumusel.
 Ma repet, deschideti-va domnilor doctori, cabinete in satele , comunele , oraselele in care s-au inchis spitalele, daca sustineti ca e neaparata nevoie de o anumita specialitate in acea regiune!
  Nu ne mai lasam intimidati si nici influentati de aberatiile ilogice, pe care le sustin, fara urma de real, PSD-istii frustrati ca nu au ei banii acestei tari in manutele lor cheltuitoare!
" Lup flamand cu trei cojoace , hai la maica sa te joace!" le-as spune politicienilor nesatui de averi si preamarire si ce i-as mai juca!...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Betivul de rand

Recunosc ca sunt betiv!

Pauza de pranz