Circul , nu mai face angajari !

  Avem circ!!!!... Toata lumea spune ca noi nu avem un circ national. Voi ce parere aveti? Eu cred, ca avem cel mai mare circ, cred ca avem si cei mai multi circari si cred ca avem si cei mai multi spectatori!
   Capitalismul ne-a adus in primul rand circul. Circul national. Ce sa mai muncim! Facem circ: in ziare, la televizor, pe internet, pe strada, copii la scoala, politicienii in parlament, jurnalistii in presa si televiziune, fotbalistii pe stadioane, noi pe unde apucam, circ acasa,  suntem circari profesionisti!...
   Circul si banii. A devenit sursa noastra de existenta si de evadare din realitate.
Ia mai dati-o incolo de munca! Daca din circ se face bani, noi de ce sa mai muncim ca prostii?
  Acum avem doua momente de circ, la care stam cu gurile cascate si privim : circul Columbeanu si Circul Oana si Pepe. Domnule, au avut circurile astea doua , spectatori ,ceva de speriat! Au avut si incasari!... Si uite asa uitam ca ne e foame, uitam mancarea de cartofi pe foc, uitam sa ne udam ceapa din curte, uitam ca trebuie sa mergem la servici , copii uita sa-si faca temele, parintii sa-i controleze, uitam ca fara munca nu avem bani, nu vom avea pensie, uitam ca politicienii mai ne fura o fabrica, ca ne mai vand o bucata de pamant nu stiu carei firme din nu stiu care tara, uitam si cum ne cheama...
  Domnule, al dracu circ avem! Cel mai tare! Spuneti voi, ca nu va lasat cu gura cascata!
Ce spitale?! Ce vamesi?! Ce interese politice?! Ce furturi?! Ce fuga dupa ciolan?! Ce ne intereseaza pe noi?!
  Copii au modelul circarei Monica Columbeanu, Oana Zavoranu, Pepe, noi maturii modelul Iliescu cu revolutia, Nastase cu matusa lui cu tot, Patriciu cu Rompetrolul, Vantu cu Fniul, Geoana cu topaiala cand crezi ca esti presedinte dupa o vizita la Vantu acasa, modelul profesorasului de liceu care se vrea presedinte de tara Crin Antonescu , domn'le avem niste modele de circari de ne-au lasat masca!
  Nici nu stim ce sa mai alegem! Aia , doi- trei care mai munciti , ia lasati-o incolo de munca si veniti si voi la circ, ce dracu, faceti ura de clasa!
  Hai! Toti la circ, ca mai sunt cateva locuri libere!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Betivul de rand

Recunosc ca sunt betiv!

Pauza de pranz