Bate Vantu?

   Vantu invincibilul, cel care este mai presus de orice lege, cel care a tratat cu dispret orice acuza i s-a adus, cel care a furat mii de romani fara urma de regret si fara sa raspunda pentru faptele sale, a fost arestat. Cand a furat prin FNI, cine guverna aceasta tara? Sub obladuirea carei oranduiri si-a putut pune la cale inselaciunile? Cine a considerat ca pentru furtul miilor de romani, trebuie sa raspunda doar Maria Vlas, iar el, cel care a fost evident capul intregii operatiuni nu a fost nici macar deranjat ?
  Cand Basescu a fost invitat la Realitatea , doar cu cateva zile inainte de alegeri si i s-a intins cursa cu copilul plesnit peste fata, cine au fost cei care au pus la cale aceasta capcana de doi lei?
  Cu siguranta unul a fost Vantu. Dar ceea ce a uitat si Vantu si Patriciu si Voiculescu este ca au de-a face cu un roman neaos care a promis ca le va scoate fumurile din cap mogulilor . Concluzionam ca romanul  ''mariner'' care trage semnalul de alarma si opreste o intreaga garnitura de tren , este mai al dracu decat un mogul infumurat. Parol!
  Domn'le in toata acesta lupta a prostilor ajunsi bogati si a politicienilor hoti cine credeti ca va bate?
 Bate Basescu sau bate Vantu?...
Celor ''trei crai de la rasarit'' au cam inceput sa le scartie osiile de la caruta : Vantu pierde contactul cu Realitatea si singurul sau sprijin ramane scaunul cu rotile, Voiculescu isi pierde credibilitatea flatulandu-se in propria televiziune , Patriciu isi pierde averea jucand pe post de rege cu un profesoras de tara ( Crin Antonescu) pe care-l vede presedinte!
 ''Cei trei muschetari'' uita ca fara D'Artagnan nu vor reusi sa faca nimic si ca mottoul lor era ''Toti pentru unul si unul pentru toti!''
 Basescu este si ramane un tip care a stiut sa ajunga presedinte sfidand orice interes mogulic, iar lupta dintre el si Vantu de exemplu, este doar lupta lui Vantu, pentru ca Basescu daca ar vrea sa-i faca rau , ''ar fi pericol, dom'le".
   Eu zic ca acesti domni trebuie sa fie cat mai draguti cu Basescu, pentru ca Basescu nu mai are nimic de pierdut si le-a promis-o !...
 Ceea ce este cert, este ca de data asta Vantu nu mai bate!...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Betivul de rand

Recunosc ca sunt betiv!

Pauza de pranz