VOTUL VOSTRU - VIITORUL COPIILOR VOSTRI

  Nu , n-am uitat de blog, nici nu m-am luat cu alte treburi, doar am avut o stare de lehamite , care acum s-a amplificat. Hei , fratilor au venit PSD-istii si PNL-istii iar la putere. Daca Boc ne-a dat salarii mai mici, pensii mai mici, a inchis spitale ineficiente si a mai restructurat din puturosii bugetari, tineti-va bine de-acum: astia in curand n-o sa ne mai dea nimic. Deja au inceput sa scoata bani din primarii, prefacandu-se ca refac canalizari, schimband iluminatul stradal care functiona perfect, asfalteaza trotuare pe care mai inainte le sparg - bineinteles -si uite asa , ei care nu au mai avut acces la banuti , sunt grabiti rau sa-si reumple buzunarele. De , nu v-ati uitat voi toti la ANTENE si ati crezut tot ce v-au spus lingusitorii si ipocritii care erau insetati de putere si bani? Lasa ca asa ne trebuie!
  Actori fara scrupule , toti cei care au pledat pentru PSD, partidul care ne-a distrus toata industria si agricultura din Romania postcomunista , persoane lipsite de orice urma de rusine, insi care ar suge si ultimul strop de sange de la propria mama, sunt cei care au readus in mijlocul nostru acest partid.
 Unde esti tu Tepes Doamne!?
 Nu , nu vreau si nici nu stiu ce sa va spun, despre aceasta prostie, in care din nou , ne-am bagat, ca prostii!...
  Asi fi vrut sa povestesc copiilor cum , dupa ce timp de 22 de ani , timp in care ne-am lasat furati, venindu-ne mintea la cap, ne-am hotarat sa aducem bunastarea in tara noastra si l-am votat pe Dan Diaconescu , spre exemplu , un partid nou cu oameni noi . Dar , mai exista vreo speranta ?
 Cum de aduceti iar si iar in fruntea noastra pe acest Iliescu , cum de puteti ca PSD-ul sa va fie preferat? Nu aveti simtul satietatii saraciei? Nu va este mila de milioanele de copii , copii vostri care vor suferi? Cine a distrus invatamantul in Romania? Cum de avem profesori prosti?
 Cum vrem sa avem bani in tara , daca toti mergem in hipermarketurile straine sa ne facem cumparaturile si uite asa banii din Romania , pleaca din tara? Cum ne este mila de pensionari, daca nu facem nimic pentru copii acestora, pentru ca ei sa-si poata ajuta parintii!!!...
 Cati dintre noi , ne ajutam parintii, cati dintre noi ne permitem sa le dam batranilor nostri parinti , bani sa plece intr-o statiune , sa-si oblojeasca oasele? Sau cati dintre noi ne permitem sa le dam bani de medicamente ?... Dar, cati dintre noi le cerem batranilor nostri parinti , bani?...
 Cum de treceti, pe langa fostele fabrici - acolo unde dragi pensionari ati lucrat - , acum in ruine si pe urma mergeti si votati , tot pe cei care le-au inchis si vandut? Cum de voi pensionarii , nu ascultati vaietele propriilor vostri copii, care vi se plang ca nu mai pot si voi mergeti si votati tot pe cei care le-au facut rau , atatia ani?
 Cum de votati pe cei care ne-au lasat familiile tinere in strada si in blocurile construite pentru ei - asa zisele ANL-uri - toate apartamentele sunt luate numai de bogatasi?
 Cum de  vedeti viloaiele de langa blocurile voastre si voi tot pe ei ii votati?
Cum de mergeti in spitale unde dati bani si iar bani si voi tot pe ei ii votati?
 Va intreaba un Moromete batran, care ar fi vrut sa stie ca voi , copiii vostri si copiii copiilor vostri vor fi fericiti!!!!....
  VOTATI CU INIMA!!!... Daca mai aveti!...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Betivul de rand

Recunosc ca sunt betiv!

Pauza de pranz