Lehamite , si-atat...

        Exista o parte , cea mai mare parte , a populatiei din Romania care nu schiteaza niciun gest. Toti cei care apartinem acestei parti a populatiei, nu suntem nici prosti , nici inconstienti si nici nepasatori, ci doar suntem neplacuti impresionati , de tot spectacolul , care este jucat astazi in Romania.
  Nu inteleg de ce televiziunile se chinuie sa convinga  - pe cine, doar ele stiu! - ca romanii printr-o noua revolutie , vor da jos actualul guvern.
 Se joaca a doua  "revolutie" a Romaniei. Se joaca prost. Actorii sunt atat de prosti , ca spectatorii au iesit din sala , dar ei nici macar n-au observat. Ne falsificam propria istorie. Suntem de-o josnicie iremediabila...
 Cine sunt cei de-afara? Sunt romani din toate partidele, opozitie si putere si printre ei sunt si cativa romani naivi, care au picat in plasa credulitatii.
 Suntem nepregatiti moral si economic, pentru o noua sleahta de coate-goale dornici de inavutire. Aceasta tara nu mai poate imbogati inca o clasa politica.  A durat 20 de ani sa imbogatim actuala clasa politica, mai avem capacitatea economica sa inavutim noi politicieni?
 Noi romanii stim toti ce se intampla in strada , asta este si motivul pentru care nu suntem interesati, cei care spun contrariul , ori sunt naivi , ori stiu foarte bine ce fac!
Clasa politica a opozitiei nu a acceptat niciodata ideea, ca Basescu le-a suflat presedentia si guvernul, de atunci au luptat pe toate fronturile: au denigrat , au scuipat , au falsificat , au barfit ca muierile, au ciripit , au fost de tot rasu'-plansu'! Puterea nu s-a dezis de la josnicii , furtisaguri si inavutiri cu toate ca au avut opozitia pe urmele ei. A fost ca in "hotii si vardistii"! Puterea fura stiind ca sunt urmariti , opozitia incearca sa-i prinda asupra faptului , stiind ce se poate fura si cum , ca doar pana mai ieri rolurile au fost inversate! Numai ca , fratilor este doar un joc. Adversarii sunt prieteni in timpul liber. Si noi stim asta . De unde?Numai cateva exemple puerile: merg la petreceri impreuna, se cununa si se nasesc unii pe altii, isi boteaza reciproc copiii, mananca la pranz in aceleasi restaurante si la aceeasi masa... Toate astea le fac , fara urma de rusine... Noi romanii stim . Ramane ca si voi , strainii sa stiti. Strainii de rand. Pentru ca strainii bogati , probabil au si ei niteluse interese , pe-aici pe batatura noastra...
 Romani de-aici si din strainataturi, priviti relaxati, nu mai puneti patos! Totul este inca o inscenare. Spielberg este un regizor slab...
  Politicienii romani , merita Oscar-ul pentru regie. Aplauzeeeeeeeeee!!!!!!!......

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Betivul de rand

Recunosc ca sunt betiv!

Pauza de pranz