BAC-ul politic

Visele pot deveni realitate. Visele inseamna ganduri , care au prins radacini. Gandurile noastre sunt  dorinte inabusite. Dorintelor le trebuiesc vointa pentru a deveni realitate.
  Probabil ca libertatea pentru care am luptat , a fost un vis comun si toti am avut acea vointa necesara , transformarii acestui vis in realitate.
  Logic, ar trebui sa avem tot atatia - sau poate ceva mai putini , avand in vedere descresterea demografica ! - acelasi vis , dar sa si fim manati de o vointa tot atat de intensa , pentru a scapa de adunatura aceasta de asa zisi politicieni , pe care noi intr-o indiferenta totala , fata de ceea ce a urmat daramarii comunismului , le-am acceptat candidaurile , la functiile cele mai inalte ale tarii...
  Consider ca , datoria noastra era sa facem o selectie a lor , sa ne recunoastem valorile pe care le aveam atunci si din acei oameni , cei mai buni , cei mai instruiti , cei mai culti ,  cei mai destepti si cei mai cinstiti, dintre ei sa ne alegem elitele ,  care trebuiau sa ne reprezinte si sa ne dezvolte moralitatea si functionalitatea tarii.
 Partidele politice trebuiau infiintate de personalitatile acelor vremuri , nu aveam voie sa fim indiferenti la acest amanunt atat de important , avand in vedere ca aceste partide erau cele care urmau sa ne conduca cultural, economic si social.
  Uitati-va la liderii partidelor politice , niste inculti  , care se vor personalitati dupa cateva facultati preplatite , marea majoritate  "masteranzi" in drept , finante-banci si in comunicare ...orala de afaceri murdare...
  Elitele noastre in prostie , barfa si hotie , elitele alese de noi la conducerea partidelor, sunt cei ce vor urma! Ei vor fi simbolul nostru romanesc , in fata unei planete ...
Ma gandesc uneori ca ne e rusine cu tiganii ! Dar mai rusine ar trebui sa ne fie cu acesti politicieni slabi pregatiti , si-ar mai trebui sa ne fie rusine ca nu suntem in stare sa -i descalificam si sa-i aducem in fata , pe oamenii din umbra , care le fac toata treaba , pe acei functionari care le fac de la proiectele de legi , la discursurile politice.
  Suntem vinovati de prostia politicienilor si suntem vinovati ca politicienii nu sunt in stare sa treaca BAC-ul politic. Suntem o tara in care politicienii au promovabilitate zero , la calitatea moralitatii .
                                                                                                                       moromete

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Betivul de rand

Recunosc ca sunt betiv!

Pauza de pranz