Vorba multa , saracia omului!

  Casatoria printului William si moartea lui Osama au tinut paginile ziarelor zilele acestea si ne-au facut sa visam dar si sa ne cutremuram.
   Pentru primul eveniment ne-am luat alune, bere si floricele , ne-am asezat frumos in fata televizoarelor, am mancat si am barfit pe toti: de la invitatii de la nunta , pana la comentatorii de televiziune .
   La al doilea '' eveniment'' am uitat si de alune, si de bere, si de floricele, si in timp ce urmaream cu gura cascata cum Osama a fost omorat,  am ramas consternati cand  ai nostri,  asa zisi,  analisti politici au inceput sa faca speculatiile lor celebre,  devenite deja plictisitoare :  ba ca Osama nu a fost omorat, ba ca Obama zice si el asa, pentru ca vrea sa-si asigure electoratul pentru alegerile viitoare, ba ca Osama a fost omorat demult, dar acum din nu stiu ce considerente s-au hotarat americanii sa anunte moartea acestuia!
    Dom'le e la noi o vorbaraie la televizor si sunt platiti astia asa de bine de patronii lor, pentru amalgamul de cuvinte pe care-l indruga,  incat toti ne dorim sa fim relizatori de emisiuni la antene, macar pentru o luna.
  Eu ma asteptam de la antenisti, sa-l gasesca vinovat -  macar pe undeva! -  pe Basescu sau cel putin pe Boc, dar nu e timpul pierdut!
  Oricum sistemul antiracheta care urmeaza sa fie amplasat pe teritoriul tarii noastre, care are legatura cu Osama si cu Obama, are clar legatura si cu Basescu, deci pregatiti-va de alte aberatii: ca va fi un punct periculos pentru romani, ca ne va pune intr-o lumina nefavorabila in fata islamistilor extremisti, ca orientul nu va privi cu ochi buni Romania , ca cine stie ce afaceri oneroase  face Basescu cu americanii etc.
  Deci, vor avea inca vreo cateva zile bune ce sa discute bietii antenisti, care abia mai reuseau sa gaseasca un subiect de barfa la adresa presedintelui si a premierului roman.
 Avem noroc cu meciurile de fotbal si cateva filme care ne mai relaxeaza creierul si ne scot din prosteala cu care suntem intoxicati.
  Frica antenistilor, acum e alta: ca le vine randul la vanzare , ca dupa Realitatea vor urma ei, ca seful lor care i-a batut la cap sa scoata lumea in strada, e pe lista neagra a lui Basescu, ca vor ramane fara slujbele lor comode de barfitori, pentru ca cine i-ar mai plati pe ei ca sa dea din gura, fara niciun folos si fara nici o  noima. Au scos lumea in strada ? N-au scos!... Si au dreptate dom'le sa le fie frica, cine i-ar mai plati degeaba ?  Alt prost nu mai gasesc ei!
  De unde altul?!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Betivul de rand

Recunosc ca sunt betiv!

Pauza de pranz